16 jan. 2011

Veckans Rubrik - Mina bästa minnen sen sekelskiftet

Veckans rubrik presenteras i samarbete med Fixa din bloggs forum
Mina bästa minnen sen sekelskiftet
Courtesy of Peo Engström
De senaste 10 åren har innehållit många härliga och underbara minnen. Jag började plugga på Universitetet, gjorde Stockholms studentliv osäkert, träffade massor av härliga människor. Festade i en gul overall och tillbad den allsmäktiga kossan. Åkte på sjöslag och var med i Quarnivaler och Squalp. Gick på sittningar och gasquer och midvinterblot. Det var verkligen en härlig tid. Med studierna gick det väl sisådär. Är egentligen inte så långt ifrån en kandidatexamen, men det tar vi en annan gång. :P 

Jag träffade min man på nyår 2002. Helt knasigt egentligen. Lärde känna hans bror på Spraychatten och på den vägen är det. Nyår och kärlek vid första ögonkastet. 

Ganska snart flyttade vi ihop och lämnade storstaden för Roslagen och Rimbo. Trivs jättebra fortfarande även om längtan till hus är enorm och lägenheten inte riktigt känns som hemma. Men vi gör det bästa av situationen. 

2008 tog vi äntligen oss i kragen och gifte oss i största hemlighet. Äntligen blev jag Fru A och var dessutom höggravid med sonen. Våra kära vittnen fick även agera fotografer. :) Underbar höstdag, med fest veckan efter. Ingen anade något! :P 

29 december och på utsatt dag 2008 föddes vår älskade etta! :) Lille Éomer kom till världen med ett akut kejsarsnitt efter en eftermiddag med verklösa värkar och stressad bebis och livet förändrades för alltid. Helt plötsligt var vi föräldrar! 

Nu ser vi fram emot att bli tvåbarnsföräldrar i maj. Ännu en stor förändring, men ack så underbar och välkommen. 


Jag har självklart en massa andra minnen, men det är dessa jag vill lyfta fram. Lite halvt livsförändrande och så där. :) 


Om ni klickar på bilden för veckans rubrik ovan så kommer ni till tråden där vi publicerar alla deltagare i bloggandet. Förhoppningsvis får ni där klicka er vidare till andras minnen från sekelskiftet! 

3 kommentarer :

 1. Roligt att läsa om dina bästa minnen :)
  Kram kram // Helena

  SvaraRadera
 2. Inte lätt att välja ut det bästa inte, men du har ju hittat ett helt gäng bra! ♥ Kram/ Anneli

  SvaraRadera
 3. Härligt ♥.....

  /Kram Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!