8 feb. 2011

Uppdatering kring gnagaren...

Vi har nu varit förvisade från vårt rum sen i torsdags. Har kikat in i vanliga lokalen lite då och då och råttan är kvar. Den kan även förflytta sig från ett rum till det andra med en stängd dörr emellan, vilket tyder på att den INTE kommit in genom fönstret som vissa vill ha det till. Den använder det mindre rummet till toalett. Jättefräscht. Sanering och nytt rum får vi hoppas på. Annars tänker jag spela ut gravidkortet och be om att bli sjukskriven eller kräva omplacering till det är avhjälpt. Helt nytt rum helst, för lokalen vi har idag ligger på markplan och det är ju inte den bästa platsen om man vill slippa en råttinvasion. Och ventilationen suger så vi måste öppna fönstret för att få lite syre och frisk luft.

Det ska bli mycket intressant att höra vad Anticimex säger idag. Vi är iaf helt säkra på att råttan inte kommit under våra små vädringsstunder. Vilken normal råtta klättra frivilligt in hos tre växelhäxor som typ aldrig är tysta?! :P

2 kommentarer :

 1. *Hua*....
  Att "spela ut" är bra - Kör på dé -

  // Kram Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni snart får nån ordning på detta råttproblem... & att ni får byta lokal så att ni slipper detta problem i frramtiden!
  Kram kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!