4 apr. 2011

En bild i timmen - lördag 2 april

Jag gjorde ett tappert försök med En bild i timmen i lördags. Eftersom vi var på vift så gick det så där... Men här är iaf några bilder från lördagen...


Sonen tyckte det var morgon redan innan sex... Jag somnade om och maken gick upp istället... :P Fick sova till nio sen var det bara att göra sig i ordning för färden in till storstaden och modellfotografering. Sonen tyckte det var väldans spännande att åka tunnelbana, speciellt rösten som ropade upp stationerna. Sedan följde några timmar på Model House, vilka var rätt så långtråkiga för en liten pöjk, men en fin bild på mammsen kom med hem iaf. Vi käkade på Burger King och sedan bar det äntligen av hemåt igen. :) Mys med teve och popcorn på kvällen innan vi alla däckade rätt tidigt.

Nästa gång ska jag försöka göra det mer seriöst. Och verkligen ha ett klockslag att gå efter, plus kanske låta någon annan fota också. Det är ju en kul grej faktiskt. :)

7 kommentarer :

 1. Mysigt att få se en bild i timmen, länge sedan jag gjorde det också, kanske dags snart igen :)

  Hoppas du haft en strålande bra start på veckan, och jätte fin modellbild du tagit! Så sugen på att ta sådana också, kanske med hela familjen t om, får se :)

  Ha en fin kväll kära du, kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Vilka mysiga bilder o goskillen är ju bara för go;))
  Ja nästa gång så överlåter jag nog kameran helt till guben min;))

  Kramizzzzz

  SvaraRadera
 3. Även om det inte blev en gång i timmen så var det roligt ändå :)

  Kanske kan göra det igen??

  Så avis, vill ochså blir fotograferad och stylad :)

  Fin blev du!!

  SvaraRadera
 4. Roligt att göra modellbilder! Såg ut att ha blivit bra :-)

  SvaraRadera
 5. Hejsan.... ser att du oxå har blogspot... Har en lite fundering om du vet? Det är så att jag många gånger hade behöva kopiera in en text till min blogg, men vet inte HUR man gör.. i vanliga fall så trycker man ju ctrl+c och kopierar in med crtl+v.. men det går inte hur mycket jag än försökt.. vore gla om du visste.. Svara gärna inne i min blogg.. /Sussie

  SvaraRadera
 6. Så dålig på att skriva kommentarer för jag kollar ofta bloggar på t-banan och jag kan inte kommentera i telefonen. Så även om jag inte kommenterar i dina måndagslistor / inlägg så läser jag dem ;-)

  Tyckte detta med en bild i timmen var en jättekul idé, får se om man nappar en dag...

  SvaraRadera
 7. Åh vilka underbara bilder! Vilken dag!

  Kram på dig!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!