18 apr. 2011

Idag, måndag, är jag glad för...

Ja tänk, ännu en vecka har förflutit. Och nog går det lite fortare nu. Bara tre veckor kvar att jobba, och två av dem är korta veckor. Inte helt fel! :) Den här veckan jobbar jag dessutom halvdag på torsdag och slutar två idag, så den är extra kort! I helgen bär det av upp till svärfar för att fira påsk. Ska ta extra mycket hand om honom nu då han låg på sjukhuset förra veckan och är sjukskriven. Undrar om det går att få honom att ta det lugnt? :P

Idag, måndag, är jag glad för: 
♥ v 36 och BM-besök idag.
♥ våren! :) var minsann tio plus i morse redan!
♥ sköna helgen vi hade. Mycket utomhuslek. :)
♥ sonens framsteg. Han visar upp nya talanger varje dag! I helgen visade han prov på sitt låtsatsätande- och drickande. Smackade högljutt och höll upp en näve stenar till munnen, men stoppade inte in dem som han brukar. :)
♥ långledigt är aldrig fel!

Vad är du glad för en härlig måndag som denna? Skiv en lista du med och häng på måndagspeppningen! :) Kommentera gärna så jag kan kika in hos dig! Glöm inte att även hälsa på hos måndagslistans grundare, Jenny!

2 kommentarer :

 1. De här måndagslistorna är för härliga;))

  Ser din kära son sitta där med handen full med småstenar hihi, sen är det ju så skönt att vara ute på dagarna, mana vill ju liksom inte ta kväll;)
  kramizzzzz

  SvaraRadera
 2. Ja nu känns det som man är tacksam över mycket. Hoppas ni får en trevlig påsk :)

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!