30 juni 2011

Lite egentid...

I tisdags var jag och klippte mig. Så skönt, fastän jag tycker att frisören kanske var lite feg och egentligen bara toppade, trots att jag uttryckligen sa att jag ville korta av det rejält och klippa upp det ordentligt. Det är inte helt lätt när man går till en ny frisör heller. Men det blev fint ändå och hon tog verkligen fram lockarna i mitt hår. Maken undrade om hon gett mig en elektrisk chock när jag joinade honom hos g-morföräldrarna. Haha, sa jag. :P Igår fick även håret en ny färg. Så skönt! :) Man känner sig verkligen så mycket piggare och fräschare helt plötsligt.

Det var skönt att faktiskt vara helt själv för ett tag. Har inte varit borta från lillfröken längre än någon kvart förut, nu blev det nästan en hel timme för mig själv. Välbehövligt. :) Fick även tag i en amningsvänlig klänning för en hundring. Visst, den är något lång då jag måste köpa large nuförtiden, men jag kan lägga upp den och ha skärpet högre upp än öglorna.

Det känns egentligen lite dumt att köpa kläder just nu, då jag vet att magen kommer försvinna liksom några fler kilon. Men något nytt måste man ju få unna sig. Det blev även ett vitt amningslinne, då jag glömt mitt hemma, ett puder och rött nagellack. :)

Jag har ju gått ner alla gravidkilon plus två extra, men magen ser fortfarande ut som om det ligger en typ 5 månaders bebis däri. :P Ska nog försöka komma ut på lite promenader nu när lillfröken blivit lite större, och sedan är det zumba som gäller, men iom att det är en hel del hopp i det så vill jag vänta till efter efterkontrollen. Det har ju blivit en hel del godsaker nu när man har "semester", glassar och goda ostar är farliga saker. :P Jag som inte fått äta dessertostar på ett tag fullkomligt svullar i brie, ädelost och marquis.

4 kommentarer :

 1. Skönt med lite egentid. Ja men även om magen kommer försvinna är det kul att ha något fint och praktiskt till dess ;)

  Ja när lilltjejen blir större kommer du få springa så då kommer magen försvinna snabbt. När de första stegen kommer så får man springa lika mycket själv oftast ha ha

  ha det bra

  SvaraRadera
 2. Vilken somrig o fin klänning, perfekt när man kan flytta skärpet;)

  Visst är det härligt att bli ordning-fixad i håret, det är guld;))
  kramizzzz

  SvaraRadera
 3. Jag gillar Vv eftersom man fortfarande får äta allt. I början brukar jag tycka att det är lite trögt att väga och mäta det man äter, och att man måste kolla i guiden eller på nätet hur mycket points det är i allt innan man lär sig det utantill, men när man väl får någorlunda koll så flyter det på bra. Och jag gillar att man har mötena att gå till, de brukar vara rätt peppande när man inte är helt på topp. Kan rekomendera dig att testa!
  Dessutom får man ganska många extra points att äta för när man ammar, tyckte jag var himla trevligt ;-)

  Zumbar du på egen hand eller på gym? Har hört att det ska vara riktigt kul men jag har noll taktkänsla så jag undrar om det verkligen är nåt för mig :-P

  SvaraRadera
 4. Problemet med att smaka dom e väl att vi inte bor här då ;)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!