10 juli 2011

Happy birthday to me

Denna fina bild mötte mig på fejjan (postad från vännen Anneli). :)
Plus en massa gratulationer!
Så var man då ett år äldre. Alltid lika kul. Som tur är så är man inte äldre än vad man gör sig så jag är med andra ord fortfarande bara 21½. :)

Dagen firades med att min pappa och hans dam kom upp och spenderade dagen här. Vi käkade smörgåstårta och tacos. Fick fina presenter, en fotobok av pappa, två stora koppar av barnen och maken samt presentkort på Kapp Ahl av svärfar, svåger och hans barn. :) All and all en mycket trevlig födelsedag. :)
Smörgåstårtan hade vi inte alls planerat på att göra, men maken föreslog det på morgonen och jag är älskar ju smörgåstårta så han fick åka in och handla för den. Den blev riktigt smaskig! :) Var ett tag sedan jag gjorde en, så det blev till att fundilera på innehåll. :P Maken är ju fisk- och skaldjursallergiker så det blev kött för hela slanten. :) Ett lager med mosat ägg i majo och gräslök, ett lager med leverpastej och creme fraiche och sista lagret innehöll hamburgerkött, creme fraiche och pepparrotsvisp. Vi toppade med grädde- och majoblandning, cocktailtomater, skinka, ost och gurka. Det blev överförväntan och smaskens till sista slicken. :P

2 kommentarer :

 1. Tänkte att du kanske skulle uppskatta mer än bara en bild med blommor *skrattar*

  Måste du beskriva smörgåstårtan så detaljerat??? Jag blir ju jättesugen!

  Så, hur känns det nu när du definitivt passerat 30-strecket? Jättegammalt? *LOL* Frågar jag som fyllde 40...
  kram från mig ♥ Anneli

  SvaraRadera
 2. Ohhh vilken mysig födelsedag du haft o vad mycket fint du fick;)

  Smörgåstårtan låter ju supergod, håller med Anneli, man blir ju superhungrig;)
  kramizzzzz

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!