12 sep. 2011

Tävling: AntiLice

"Jag tävlar om en flaska AntiLice hos mamma jakeline. Tävla du med!"

En dos räcker! Bli av med lössen med AntiLice! För att vara med och tävla; kommentera inlägget och ge mig ditt bästa tips för att förhindra lösspridning! Glöm inte kontaktuppgifter (mailadress)! För en extra lott i dragningen, använd bilden och texten ovan och tipsa om tävlingen i din blogg och länka till inlägget i din kommentar! Lycka till!

Tävlingen pågår till 25 sept kl 21!

4 kommentarer :

 1. Jag är med! Vet inget toppen sätt att förhindra spridningen, men om man får det så se till att allt är borta innan man skickar barnet till förskolan/skolan igen!

  Jag hoppas att sonen slipper det mest pga att han har ju superlockigt hår plus att han verkligen hatar att tvätta håret. Jag ser en hemsk kammp framför mig om dom små krypen skulle attackera! ;-)

  Trevlig dag!
  Annelie

  SvaraRadera
 2. Jag vill vinna! Det går visst löss på Mejas avdelning på dagis nu så det är väl bara en tidsfråga innan hon åker dit.. :/ Bästa sättet att förhindra spridning är väl att hålla sin mössa för sig själv och inte dela kammen/borsten med någon annan.

  SvaraRadera
 3. Jag är med och tävlar. Jag har länkat från min blogg

  http://www.sjubarnsmamma.com/2011/09/jag-tavlar.html#axzz1XZXPpGIq

  Det bästa sättet att minska spridning på löss tycker jag är att kamma sitt barn i jämna mellanrum.

  SvaraRadera
 4. Ingen aning egentligen, men jag fick tipset av en dagisfröken att när de har håret uppsatt så kan man vara säker på att det går löss på avdelningen. Hennes 36-åriga erfarenhet inom förskolan var att det var svårare för lössen att ta sig ner i håret om det är uppsatt.

  Hälsningar Anna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!