21 dec. 2011

Man är väl kändis...

... eller nåt. :P Upptäckte mig själv på bild i tidningen i morse. Tagen igår när vi träffade tomten utanför förskolan. :) Tur att det inte står vilka vi är... :P
Jag pratade faktiskt med journalisten innan också. Eller, hon pratade med mig. :P Tyckte väl lillaystern var så söt så hon kom fram och undrade vad en sådan liten unge gjorde där när det var förskolebarn som skulle träffa tomten. Jag förklarade att vi var där med ÖF och hon blev förvånad över att det fanns ÖF på vår förstkola. Så nu lärde hon sig något nytt också. :)

Nu har vi tagit jul och befinner oss by the sea. Maken hade lite komptimmar att ta ut och så tog han en till semesterdag så vi fick en extra dag att gå i affärer. Har ännu några få julklappar att införskaffa. Några ska pysslas ihop också. :) Fick brått att knåpa ihop gardinerna till sonen igår kväll. Blev faktiskt riktigt nöjd med dem. Ännu kanske det bor en liten husmoder någonstans i mig... :P (kanske eventuellt... jag totalt massakerade knäcken jag kokade häromdagen... )
Återkommer med slutresultatet efter jul och vi bytt gardiner i sonens rum. :) Ska även försöka mig på att sy ett örngott av det tyget som blev över. Det får bli en födelsedagspresent. :)

2 kommentarer :

 1. Men du, massakerad knäck, går också att äta;))

  kramizzzzz

  SvaraRadera
 2. Men jag glömmer ju hälften;))

  Vad kul med en bild på er i tidningen, tur att journalisten fick prata med dig så att hon blev lite uppdaterad;))

  kramizzzz

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!