27 jan. 2012

Mätning

Jo jag hade inget för mig idag på morgonen så jag tog och mätte mig lite... minus 2 cm på midjan! Det ni... På typ två veckor. Det är inte så illa pinkat för en föredetta soffliggare som jag. :) I övrigt var det samma mått på stuss och lovehandles. :P Men det kommer, tänker jag. Orkade inte mäta bysten, känns inte direkt viktigt i alla fall. Den får gärna hålla sig i samma mått. :P

Får se om jag orkar med något pass idag, eller om jag ger mig ut på en promenix i eftermiddag/kvällningen när maken kommit hem från sitt "träningsläger" på Hasseludden.

Förresten, här kommer bilden från träningsappen igen. Lite bättre den här gången. Bloggers mobilapp gör dessvärre bilderna så yttepyttiga att man inte ser något...
I övrigt har jag ändrat något i kosten. Försöker äta mindre kolhydrater och ta mer sallad eller dylikt i stället. Det funkar bra tycker jag. Men jag har fortfarande lite svårt att hitta ett bra mellanmål, så det blir oftast en frukt. Det är väl inte så dåligt i sig, men ändå kolhydrater.

Det är i alla fall roligt när det visar resultat. :) Ska försöka få till en vägning snart också. Har ju ingen våg hemma annat än på Wii:et och det är inte inkopplat just nu. Annars har jag vägt mig hos BVC, men det är ju aldrig direkt på morgonen, innan kaffe och mat. Ska nog be maken plugga in Wii:et, om inte annat så finns det rätt roliga övningar där på också. :)

2 kommentarer :

 1. Tips på mellanmål, kesella m. bär, kokt ägg, nötter, avokado, naturell yoghurt m. bär och nötter i.
  För mig räcker det oftast med att trycka i mig ett ägg så håller jag mig till middagen, men det är nu när jag har ett regelbundet proteinintag till varje måltid, känner mättnad mycket snabbare och längre.

  SvaraRadera
 2. Aha, där fick jag också ett tips, tackar, kesella ska jag köpa idag;))o avokado, vissa grönsaker glömmer jag att de finns;)

  Vad duktig du är, grattis, här har vi inte mätt någonting, jag går på känslan i mina jeans;))

  Kramizzzzz

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!