23 feb. 2012

Dagens I-landsproblem

Just nu är det inte lätt att vara mamma jakeline. Läste ut Twilight häromkvällen och funderar nu på om man ska fortsätta direkt på New Moon eller om det är dags att läsa om Halvblod.

För övrigt, för er som oroar er sjuka för att jag tidigare i veckan klagade på öronvärk, så kan jag meddela att jag enligt husläkare igår är frisk som en nötkärna. Alltså, inget som går att medicinera bort. Sjuk är jag ju... på både ett och flera sätt... :P haha. Nej men, 2 minuter och 200 kr fattigare hos husläkarmottagnings jourmottagning, så fick jag reda på att allt såg bra ut. Jag kanske har haft sk öronkatarr (något HELT nytt i min vokabulär), vilket är när mellangången i örat blir irriterad. Halsen såg bra ut också, och lungorna lät finfint. Så nej, jag är inte sjuk. Tack för det liksom. Han rekommenderade att spraya örat med nässpray. Något som jag har hört från andra, men liksom inte riktigt trott på, för det är bara konstigt att spraya nässpray i örat. Men idag testade jag, för jag fick lock för båda, och det är inte alls något att rekommendera med två ungar, och dessutom göra ett besök på ÖF. Shit pommes, vad ungar låter när man är öm i öronen. :P Dessutom var halsontet tillbaka idag. Men nu verkar det bättre. Eller om det är vinet som gör't. Jag dricker det ju i medicinskt syfte. Självklart.

Fortfarande undecided på bokfronten... hmm...

1 kommentar :

  1. Har du testat att droppa vin i örat;))) Nä, nu ska jag inte vara dum, men att ha nässpray i örat har jag aldrig hört, men det kanske funkar;)
    Nåt som funkar är i alla fall en bit skalad vitlök, det hade jag uppstoppat i näsan förrut när jag led av bihåleinflammation o det funkade helt perfekt;)) Snöt mig till slut som aldrig förr;)

    Krya på dig gumman o medans du gör det, ta ett glas vin;))

    kramizzzz

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!