7 feb. 2012

Hurtiga mamman som kom av sig...

Visst såg det bra ut där ett tag. Både viktminskning och centimeterminskning. Sen kom sonens kaskadspya i fredags och allt liksom kom av sig. Jag hade lite ont i halsen i fredagsmorse och avstod därför för träningen och som sagt, det blev inte bättre av att sonen vaknar och kräks efter en otippad middagslur. Blä. Tur i oturen var det bara något tillfälligt, antagligen en överdos av gamla småkakor för det kom inget mer än en liten skvätt efter ett glas läsk. Så vi ställde in helgens planer, just in case.

Mitt halsont har dock suttit i och idag känner jag mig halvt sänkt. Dock kan det bero på en liten snorfia som sovit på mig så jag har sovit sittandes i sängen. Eller, inte sovit direkt, men slumrat till och från för hon inte kan ligga still... Hoppas dock att förkylningen håller sig i schack så att jag kan komma ut på banan igen. Det gick ju så bra!

Igår var jag på inredningsparty hos Bonnie. Oj, så mycket fint man kunde köpa. Synd att man bor i en halvsunkig hyresrätt och inte riktigt kan göra som man vill... Men det blev två löpare i alla fall. Titta här så får ni se vad fina saker de har!

2 kommentarer :

 1. Men ujuj stackars er, det är inget vidare med kräk o halsont.

  Hoppas verkligen att du får sova bättre inatt o att lillskruttan också får sova bättre;)

  krya på er;))

  Kramizzzz

  SvaraRadera
 2. Det lät riktigt spännande, ska ta mig en kik där :-D . Inredning är alltid roligt :).

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!