10 feb. 2012

Man är ju bara så gammal som man gör sig...

Hur ofta har man hört den meningen? Okej, jag kanske parafraserade frasen "Man har inte roligare än vad man gör sig" eller något i den stilen. Alltså, ordspråk är inte min grej. Men, åter till ämnet. ÅLDER!

Jag har ju passerat de 30, i alla fall på pappret. I huvudet är jag nog mer 20 plus än 30 plus. Helt ärligt. Jag kan tycka att folk som är födda på 70-talet är uråldriga. Typ så här: "Hon måste ju vara äldre än jag, typ 35 eller nåt..." Jojo, man tackar, så visar det sig att de är ett år äldre än en själv och man inser att man själv snart är typ 35. Är jag uråldrig?! NEJ! Jag får ju visa leg på systemet typ jämt! Och de tar ju leg på sådana som ser ut som udner 25, eller hur? Jag lever absolut på ett leg-visande länge. Det känns bra. Det betyder att jag lätt kan säga att jag är 25 och komma undan med det.

Jag ser tydligen väldigt ung ut. Jag fick höra det senast häromdagen. Och hon som sa det var född 90! Jag menar sådana ungdomar måste ju tycka att alla över 30 är uråldriga (japp, precis som min 20+ hjärna). Det är sådana kommentarer som gör att dagen känns lite lättare. Speciellt som jag, förkyld och osminkad och dan, inte kände mig så där jättehet den dagen (typ aldrig). :)

Samma sak i relation till kändisar. "OJ, vad gammal HON har blivit," kan jag tänka när jag ser en bild på en kändis. Lite jobbigt är det när jag inser att personen i fråga är yngre än jag. Oops. Borde kanske inte uttala mig så mycket om sådant längre, utan sopa lite utan för min egen dörr först. :P

Men åldern är bara en siffra, det är hur man känner sig som räknas. Enligt wii-fit+ är jag 39 och lite obalanserad och enligt mitt huvud är jag typ 20 plus. Ett medeltal är väl typ kanske min riktiga ålder då...

Enough ranting in the early morning... God morgon världen!!! Förresten, kort hår gör mig till lite av en bitch, bara så att ni vet... Be aware...

1 kommentar :

 1. Härligt;)

  Till att börja med har jag skickat en inbjudan på wf;))
  Det där med ålder blir jag inte klok på, jag är ju 60+ o känner mig i huvudet som dotra min, alltså lite över 40;))
  Däremot i kroppen med RA o elände känner jag mig närmare 90, men jag tycker det är huvudet som räknas. Jag kan känna ibland "hrmpfh 60+ ska man inte ha en liten kjol o se lite städad ut då"???
  Jeans, lite uppvikta, linne, tröja, kort rufsigt hår,läppglans.........är det ok, snacka om att jag funderar, speciellt när jag möter nån som är i min ålder o klädstil m.m. inte stämmer;)

  Ja ja, man är i den åldern man känner sig......nej det blev tokigt, huvudsaken är väl ändå att man har kul;))

  kramizzzzz

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!