11 mars 2012

Euphooooriaaaa!

Ja, rubriken summerar både känslan av att vara på plats i Globen och står för vinnaren av the whole she-bang! Måste säga att på plats i Globen fanns det inget annat val än att heja på Loreen! Låten lämnar en med en stark känsla av glädje och scenshowen var helt magisk!
Lånad från svt
Visst jag hade några andra favoriter också, Lisa Miskovsky och Dead by April, men Loreen har blivit favoriten efter att jag lyssnat på låten flera gånger. 

Men kvällen började på jobbet med mingel och mat. :) Nya trevliga bekantskaper också. En av mina barndomskamraters syster har börjat jobba på samma företag, och henne har jag inte träffat sedan det begav sig... :P Det var dock skönt att det var någon där som man i alla fall kände till. Vi hade verkligen supertrevligt tillsammans!
Det var jättekul att vara på plats i Globen, och visst, platserna hade kunnat vara bättre, men vad gör det? Gratis är gott och sällskapet trevligt. :) Jag tror inte att omröstningen har varit så spännande någonsin! Har de ändrat något kanske med hur folkets röster meddelas? Är dock något upprörd över att Brun-Björnen Ranelid fick så mycket stöd. Men men, smaken är ju som baken, som bekant, och tur är väl det för annars hade väl aldrig Thorsten Flinck blivit folkets trea! :P 

Showen var så klart spektakulär och jag älskade Helena Paparizous tolkning av fjolårets vinnare Popular! Hade dock gjort sig bra i hårdrocksversion också, men denna var riktigt skön. :) Eller vad säger ni?Och så kör vi vinnaren igen då! :)

Jag älskade hela framträdandet! Den manliga dansaren i slutet var verkligen pricken över i:et. :)

1 kommentar :

  1. Helt rätt låt vann! Tyckte att hon var bäst förra året också. Kan tänka mig att det var häftigt att se hela spektaklet live!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!