2 apr. 2012

Ibland går tiden för långsamt...

Det är inte ofta, men ibland så känner man att man skulle vilja ha en fjärrkontroll för livet. Ni vet som Adam Sandler i Click? Så man kan välja vilka saker man vill spela i slo-mo och andra man bara vill spola förbi och ibland vill man spola tillbaka och uppleva igen. Just nu känner jag att det skulle vara okej i vissa avseenden om det var juni. ;)


Då börjar nämligen femte säsongen av True Blood. Jag vet inte om den kommer vara lika bra som förra säsongen, som i mitt tycke var den bästa hittills, men man kan ju alltid hoppas. :)

Sen ser jag fram emot november då sista delen av Breaking Dawn kommer. Håller på att läsa boken nu, och den är nog den bästa av alla i serien. Kanske för att man får en inblick i andra karaktärer också, eller så är det bara för att Bella och Edward äntligen gör the naughty och faktiskt får barn (Ooops spoiler för er som inte sett/läst) och att hon blir vampyr. 


Det kan inte bli annat än bra. Visst, filmerna är ingenting i jämförelse med böckerna, men de har nog blivit bättre och bättre, kanske också för att böckerna blivit mer actionfyllda.

Sist men inte minst, även det på vampyrtemat, så kommer andra boken i Halvblodstrilogin, Vingar av glas ut första advent. Slutet i Halvblod lämnar ju en massa åt fantasin (väldigt bra om man ska skriva en fanfic i hopp om att vinna just Vingar av glas) och det är ju egentligen bara elakt att man ska behöva vänta så länge på del två. 

Jodå, det är ett gott vampyr-år i år. ;) 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!