21 maj 2012

Here we go again

Då tar vi tag i den däringa träningen di kallart igen då. Jojomän. Nu är det zumba tre gånger i veckan som gäller igen. Typ tisdag, torsdag och söndag. 20 mins på vardagarna om jag inte mot all förmodan känner att jag orkar mer, och toningpasset med hantlar på söndagen. Känns gött i kroppen vill jag lova. Jag har hunnit med två pass hittills. Wow, tänker ni så där lagom ironiskt och med himlande ögon, jo men det är lite wow-faktor på det faktiskt. Speciellt som man jobbar hela dagarna och mycket hellre slänger sig i soffan och kramar på ungarna när man kommer hem än att ställa sig och svettas framför teven till überglada små smala spetor. ;) Det är tur att jag vet att resultatet kommer snabbt, annars skulle jag lägga ner igen. ;)

Jag funderar även på att utveckla någon bra morgongymnastik, lätta snabba övningar för trötta morgnar. Några idéer? Typ plankan och något mer tänkte jag mig, och det ska helst inte ta mer än ca 10 minuter av min morgonrutin (detta funkar ju så länge jag inte ska lämna barn på förskolan). Våga vägra vassen i sommar! ;)

För övrigt så flyttade vi om lite i vardagsrummet förra helgen. Så nu tittar man på teve på diagonalen (hah, kom just på att ni antagligen inte ens vet hur det såg ut förut... ;)) och jag har därför mycket mer träningsyta! Mycket bra, me likie. Det enda som saknas nu är ett schysst tyg som inte släpper in för mycket ljus att sätta upp på baksidan av Expediten vi har att dela av rummet med. Några tankar kring det?

Just det, igår var vi på loppis och fyndade lite! Alltid lika roligt! Plus att jag träffade Flugans mamma, en bloggvän! Tänka sig! Det var då tur att jag är så publik med bilder av mig själv annars hade vi ju inte "träffats" på riktigt. Firade tilldragelsen med att köpa kläder till A från henne. Bla en jättesöt klänning. Har tyvärr inte hunnit lägga över bilderna från kameran till datorn, så jag får lägga in dem i kväll istället. Dock slänger jag in en bild på sonen som var på kalas utan föräldrar för första gången igår. :) Min stora kille!
Ja, han valde faktiskt kläder i princip helt själv. ;) Han hade dock velat haft de camomönstrade byxorna vi köpte på loppisen, men både mamam och pappa tyckte att det blev mycket finare med jeans. 

2 kommentarer :

  1. Wiiihihi Zumba är roligt :)
    Men sååå fin din kille är/Puss & Kram

    SvaraRadera
  2. Å vilken snygging!

    Är lite imponerad av mig själv att jag faktiskt lyckades känna igen dig, är riktigt usel på att komma ihåg ansikten. Men det var kul att få heja på dig irl :-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!