14 juli 2012

Instagrams hashtag projects

Varje helg har instagram ett sk hashtagproject. Det gäller att följa anvisningarna, lägga upp ett foto under helgen taggat (#) med veckans project. Har man tur blir man uppvisad på måndagen i bloggen. Jättekul idé där man får nya synviklar på hur man kan fotografera. Denna helgs projekt heter #lowdownground och det gäller att krypa omkring på marken och ta kort. ;) Dessa två tog jag i dag när vi var i parken och busade. Är väldigt nöjd med hur det blev.

Jag höll till och med mobilkameran uppochner för att komma så nära marken som möjligt. :) Sedan lade jag till extra ljus ("solknappen") och filtret early bird. Är grymt nöjd med båda bilderna, men den på storebror blev verkligen superbra! :)

5 kommentarer :

 1. Waooooooooooo...så läckra/Semesterkram från mig!

  SvaraRadera
 2. Mycket mycket bra bilder mammajakeline.

  Tävärr så lämnar kameran i min Wildfire S mycket övrigt att önska men jag måste stå ut med den där mobilen ett bra tag till.
  Hade jag bara visst att priset på Samsung S2 skulle sänkas två
  månader efter att jag köpte min lur så skulle jag väntat.

  Har inte riktigt bara förstått det där var man skall lägga in den där taggen #.
  Jag har gjort det med några av mina bilder i den rutan där det står "Type your caption here", men misstänker att det kan vara fel ställe.

  Sedan så finns det en ruta som heter Geotagged (Location) som jag också brukar "bocka för" men det är väl mest för att se geografiskt var bilden är tagen, eller?

  Nåväl, två riktigt bra bilder det där mammajakeline.

  Glada hälsningar,
  baaartil

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du skriver #-tecknet och sedan direkt efter det du vill tagga med. Som jag brukar typ #flowers eller #instagram. Det ska skrivas som caption. :)

   Här blir det nog en samsung III när det är dags att byta. Maken får hem sin om några dagar så jag kan pilla lite på den i väntan på att jag får byta... typ om ett år... :P

   Radera
 3. Thanks mammajakeline.

  Jag har ju bara skrivit det där # tecknet på Caption utan någon efterföljande text.

  Jo, vem skulle inte vilja ha en S3 men som sagt så skulle jag bli väldigt glad enbart för en S2 men som sagt så hade jag bara väntat två tre månader så har dom ju ett helt annat pris nu.

  Tackar så väldigt mycket för svaret hur jag skall göra med den där # taggen.

  Glada hälsningar,
  baaartil

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!