31 aug. 2012

Can the "bad" boy win for a change?

*Spoiler alert!
Har du inte sett säsong 1 av Hart of Dixie sluta läs nu!*
På inrådan av en kollega började jag se denna underbara serie den här veckan. Nu har jag sett klart säsong ett och väntar ivrigt på nästa. 

Serien handlar om Zoe Hart (Rachel Bilson), hamnar i Blue Bell, Alabama, efter att hon inte fått den praktiken hon räknat med i New York. Det visar sig att den äldre man som tog kontakt med henne på skolavslutningen 4 år tidigare var hennes riktiga far och har nu avlidit och lämnat sin del av en läkarmottagning till henne. Den första hon träffar är George (Scott Porter), Blue Bells "golden boy", och så klart blir hon genast förälskad i denne snygging, men det visar sig att han är förlovad och ska gifta sig med Blue Bells Nr 1 Belle, Lemon (Jaime King), vars far dessutom råkar vara den man som äger den andra delen av läkarmottagningen. För att krydda till det lite mer så kommer Wade (Wilson Bethel) in i bilden, stadens "bad boy", som genast fattar tycke för Zoe, kanske mest för att hon faktiskt inte faller pladask för honom som alla andra. Intriger på hög nivå alltså. För att inte tala om all underbar musik! Kolla in låtlistan på spotify

Genom hela säsongen bråkar Wade och Zoe som galningar och vi märker att han verkligen gillar henne, men hon fattar förstås ingenting. Den sexuella spänningen mellan dem sprakar riktigt, och inte bara för att de delar proppskåp som väldigt ofta blir överbelastat. I slutet av säsongen får vi veta att Lemon har varit otrogen mot George och deras förhållande börjar knaka riktigt i fogarna. George och Zoe spenderar en magisk kväll i New Orleans, men han väljer till slut att gå tillbaka till Lemon, mest för att Zoe ändå ska åka tillbaka till New York. Zoe blir förvisad till grannstaden för att inte ställa till för mycket oreda under George och Lemons bröllop, men då en storm drar in hotar bröllopet, Zoe måste rädda en strandad Wade och de får äntligen tid att prata ut ordentligt. Det slutar med att de gör slag i saken och hamnar äntligen i säng tillsammans. Efter detta efterlängtade möte kommer George och berättar att han gjort slut med Lemon och vill ha Zoe istället. What is a girl to do? Kommer hon välja golden boy George eller bad boy Wade? 
Zoe och Wade
Zoe och George
Jag tror jag hejar på Wade faktiskt. Jag gillar egentligen både George och Wade, men jag hoppas att the bad boy för en gångs skull vinner tjejen. 

1 kommentar :

Tack för din kommentar!