31 aug. 2012

Coldplay @ Stockholm Stadium

Igår var det äntligen dags för AW och se Coldplay på Stadion. Vilken kväll! När man gör något med jobbet så har man relativt låga förväntningar, vilket oftast betyder att man har jättekul. Gårdagen var inget undantag. Själva middagen på kontoret var som vanligt, rätt krystad i början, men ändå trevlig. Konserten var helt klart över förväntan, kanske för att man inte riktigt visste vad man kunde förvänta sig. Jag gillar Coldplay och har gjort så sedan Parachutes, men är inget jättefan så.

Konserten var magisk! Vi valde att stå rätt långt bak, men såg bra ändå och de gjorde dessutom några sånger precis bredvid oss på en liten extra scen mitt i folkhavet. :) Är ledsen för att batteriet i telefonen tog slut så jag inte kunda ta kort då vi stod så nära... :( Men upplevelsen har jag kvar i hjärtat för alltid! Så bra!


Alla fick ett armband när vi kom in och dessa började blinka i olika färger när de började spela. :) Riktigt häftigt när hela folkhavet blinkade med i takten i låtarna. :) De körde både gamla godingar och nytt. En riktigt nöjd tjej här med andra ord!

1 kommentar :

Tack för din kommentar!