15 aug. 2012

Klipp, klistra och "pinna"

Japp. Det är det jag roar mig med om dagarna nu när det har dragit igång på jobbet. Man hinner liksom knappt med att skriva just nu, så jag sitter och googlar och surfar runt efter intressanta fakta, inspirerande bilder och annat som kan hjälpa mig i mitt skrivande. Det är jätteroligt!

Har av denna anledningen dessutom skaffat pinterest där jag kan spara de bilder jag finner mest inspirerande. Perfekt ju. Undrar varför jag inte skaffat det tidigare. Min researchmapp i chrome börjar bli full av matnyttiga länkar och annat smaskigt. ;)

Jag har även fixat ett fint anteckningsblock för den storyn jag mest kommer att fokusera på just nu, med olika delar (inspirerad av Sofie) där jag kan göra anteckningar om saker som är bra att komma ihåg, som fakta, storylinen, osv och med utrymme för att skriva ned idéer och sådant man kommer på när man inte sitter framför datorn. Har även klistrat in fina inspirerande bilder där och gjort en framsida. Ska nog införskaffa fler block vad det lider (jag har ju fler bokidéer på lager), och kanske sådana med hårda pärmar istället för jag tror de mår bättre i handväskan. ;)

Hoppas bara att jag får lite skrivro snart...

2 kommentarer :

 1. Ah...Hopas du får din Skrivarro tjejja...
  /Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Tjabba jakelie.

  Full fart på researchen förstår jag.

  Hihi, läste först fel på det där pinterest (kanske för att jag inte vet vad det är).

  Läste det först som "Pintertest" och det hade väl inte varit omöjligt för en litterär och författare som dig.
  Känner själv inte så mycket till honom men gillade starkt "Fastighetsskötaren" som svt sände för ett antal år sedan.

  Nåväl, mu var det ju inget Pintertest utan pinterest.

  Ha de fint bland alla anteckningar och researchande.

  Hälsningar,
  baaartil

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!