29 okt. 2012

Godmorgon måndag!

Riktigt kyligt idag, frost överallt, och så tack vare vintertiden så är det ljust! Så underbart! Känns som en liten energikick i sig på morgonen. Vinterkläderna har nu intagit hatthyllan och lillasyster fick en tjockare jacka att ha innan det är riktigt overallväder. Storebror kan fortfarande ha det vi köpte åt honom förra vintern. :) Fördelen med äldre barn; de växer inte lika fort.

Rimbo by morning
Om helgen...
Lördagen skulle ha bjudit på besök från bästa familjen Svanholm, men vinterkräksjukan satte käppar i hjulen för det. :/ Men vi hoppas på att besök på fredag då jag jobbar halvdag. :) Vi shoppade loss lite i Arninge och fick nya mattor till köket, så nu måste vi köpa nya gardiner som matchar.

Igår var vi på tvåårskalas för Saga! Vi träffar familjen så sällan så det var jättekul att prata i kapp lite och vi var inte hemma förrän efter 18. ;) Barnen röjde som sig bör och åt alldeles för mycket socker och däckade i bilen. :) Berömmande av söta ungar blandades med prat om författardrömmar och husdrömmar och sjukdomar. Precis som det ska vara.


Känns verkligen som vi är redo för en ny vecka! Ska försöka skriva på lite också, det har blivit mest research på sistone. Men så är det när man hittar nya internetsidor att glutta på. :) Speciellt upplandia som har massor av matnyttig information om Uppland och deras städer, samt en massa härliga gamla bilder från dessa städer. I'm in heaven!

1 kommentar :

  1. Wow...Luvligt foto "Rimbo by morning" ♥
    /Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!