2 nov. 2012

Jag kanske borde byta rubrik...

Från mamma jakeline till Tonårstanten. Det kanske passar bättre. I alla fall med tanke på de senaste inläggen här i bloggen. ;) Mest trånande efter fiktiva karaktärer i teve-serier. ;) Sådan är jag. Och ni älskar mig för det, erkänn! Även min man gör det (är jag relativt säker på... :P).

Jag är nog inne i någon sorts tråningsperiod och det speglar sig ganska mycket i mitt skrivande också. Mycket whining and pining just nu alltså. ;) Ni får helt enkelt stå ut med det.

Häromdagen satt jag bakom ett hånglande tonårspar på bussen. Det tar ca 50 minuter hem till mig. Jag skojar inte, de hånglade i princip hela bussresan. Tänk när man var så "ung" att man tyckte att det var helt okej att sitta på en buss/soffa/i sängen och bara hångla timtal i sträck, utan att det egentligen ledde till något mer. Den känslan av att vara så där förkrossande nykär som man blev på den tiden att tid och rum försvann och det bara var han och du som räknades. Jag kan sakna det till och från. Första kyssen får man liksom inte tillbaka. 

När min man kommer hem ska jag hångla på honom. Bara så att ni vet. Mer hångel åt folket!

3 kommentarer :

 1. jakeline.

  På lördag så är det dags för en ny säsong av Downton Abbey.

  Hälsningar,
  Bertil

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tänk att ha det framför sig! har ju redan sett den... Och på söndag sänds sista avsnittet av den säsongen i England. :)mm

   Radera
 2. Hihi...Klart du ska hångla mé mannen din :)
  /Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!