5 dec. 2012

Älsk på livet!

Åh vad jag gillar snö! :) Ja, innan vintern är slut lär jag också vara less på den, men det är så mysigt så lagom till jul med snö.

Bilder från i måndags

Att jag igår dessutom käkade middag med bästa tjejorna på TGI Friday's gjorde ju inte saken sämre, inte heller att maken var uppe och skrev på papprena för radhuset vi har köpt! Japp, vi flyttar från Stockholm! I mitten av februari bär det av. Helt sjukt spännande och lite läskigt samtidigt, och reaktionerna har varit många, allt från total ignorans till gjädjetjut för vår skull. Maken passade på att kika in i huset vi köpt också, han var mer än nöjd. Väldigt sött område, lite Bullerbykänsla så där.

Jag känner mig verkligen taggad till nystart. Visst, det är jätteläskigt, men jag tror att det är det bästa för oss just nu. Och Stockholm finns ju alltid kvar, ca 2 h bort. De som håller kontakten och visar intresse vet man ju är ens riktiga vänner och de som struntar i en för att man har flyttat... not so much, och de kan man gott vara utan i alla fall. Att vi dessutom äger vårt boende (om än bostadsrätt) gör ju allt mycket roligare. Man kan göra om om man vill, får bestämma helt själv vilka knoppar man ska ha på skåpsluckorna och om man vill ha chockrosa i ett rum så är det okej. Vi får dessutom en fin uteplats på framsidan och en på baksidan med en liten täppa mot skogen. Jag kan odla ordentligt!!!

Dessutom har inspirationen slagit till ordentligt och jag skriver på på min vampyrhistoria. Jag tror det kan bli riktigt bra. Jag följer helt enkelt min musa. Den berättelse hon tycker jag ska skriva på, skriver jag på. Jag vill inte krysta fram något mediokert liksom, även om jag måste tvinga mig till att titta på mina andra projekt till och från också för att inte glömma bort dem helt.

Ja, jag gillar livet just nu!

2 kommentarer :

 1. Ooo,såå mysigt med Bullerbynskänsla...Ni kommer älska det!
  Wow sååå vackra foto du tagit & spännande med din Vampyrhistora hihi sänd gärna fler mejl ;)
  /Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka underbart vackra bilder och VAD KUL ATT HÖRA!!
  Grattis till huset och till all inspiration!

  Ser din novell som jag inte läst ännu, spännande! Det får bli lite läsning när julefriden lägger sig :)
  Kram och hälsa fina familjen//Johanna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!