1 jan. 2013

Gott nytt och allt det där...

Så var festligheterna över för denna gången. Nästan i alla fall. Det återstår ett kalas för sonen på lördag. Jag har, genom honom, beställt en Blixten-tårta från Mia. Ska bli mycket spännande att se hans reaktion!

Nyår var en relativt lugn historia med god mat och bingolotto. Nej, vi vann inget tyvärr. Sen blev det lite fyrverkerier på tolvslaget som sig bör. Båda ungarna var vakna, eller storebror väckte vi och lillyster väcktes av fyrverkerierna. ;) De verkade dock båda nöjda över att inte missa detta.


I söndags var jag och maken på bio för att fira att vi träffades för 10 år sedan. Vi såg The Hobbit och den var riktigt bra. Återkommer med en riktig recension! :)

Credit: LouCee Creations' kit Celebrate in Style
Ja, som ni ser så blev det några nyårslöften i alla fall. Hade inte tänkt att avlägga några, för jag är så dålig på att hålle dem, men dessa tror jag att jag kommer att kunna hålla. ;) Att avsluta det jag påbörjat är verkligen ett måste. Har så många skrivprojekt som ligger och skräpar, som jag antingen måste "slänga" eller avsluta. Hoppas på att skriva på ordentligt nu i år och sedan hoppas på att få förverkliga en av mina drömmar att ge ut en bok.

Avslutar med att se fram emot nästa nyår då vi antagligen kommer att fira i vårt radhus! :) Mysigt och spännande ska det bli! :)

Hoppas att ni har haft en riktigt fin jul och fint nyår och att 2013 kommer bli ett bra år!

1 kommentar :

 1. Congrats and...
  •°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
  ╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★
  ║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”
  ║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ ★
  ╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝ ♡¥☆
  NEW YEAR ☆ 2013!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!