17 mars 2013

Fina söndag!

Ännu en välbehövlig helg är till ända. Förstår knappt vart den tagit vägen. I fredags eftermiddag tog jag mina första samtal i egenskap av kundtjänstmedarbetare. Det var sjukt läskigt, men jag tror jag klarade det rätt bra. ;) Jag åt även en av de godaste kebaberna jag ätit på år och dar. Brödet var ljuvligt (kanske har att göra med att jag dragit in på brödätandet i veckorna och att det var nybakt av pizzadeg) och det kändes fräscht och relativt nyttigt.

Idag kom svärfar hit med presenter till hela familjen! Döm om min förvåning när han kommer in med en sprojlans ny cykel med sits till lillasyster till mig. Maken nämnde igår att svärfar tänkte köpa cykel till mig, jag gav mig lydigt ut på blocket för att kika på vad som fanns här i närheten, hittade en superfin av det äldre slaget i Gävle, men så hade de visst någon drive på Biltema så jag fick en helt ny till samma pris som den beggade jag hade tittat på. Och så en cykelsits också! Det enda som saknas nu är en korg till styret. :)


Sen blev det finmiddag, courtesy of Smartson. Både jag och maken hade turen att bli utvalda som testpiloter. Han för Santa Marias nya tex mex pizza-produkter, tjockare tortillabröd, tomatsås och vitlökstopping, och jag för Kockens chokladmousse. Oj vilken fest vi hade! :)


Vi åt alla med god aptit. Lillasyster var dock inte så förtjust i chokladmoussen, kan bero på att den är gjord på 70%ig choklad och smakade därefter. Men jag gillade den. Lite grädde hade inte suttit fel och hade nog lenat ut den starka chokladsmaken, men lite upptinade hallon gjorde sitt också. :) Kan varmt rekommenderas. På pizzan hade vi fredagens rester efter tacomiddagen. Supersmarrigt och så enkelt att göra. :)

1 kommentar :

Tack för din kommentar!