10 apr. 2013

Buzzadorkampanj: Oral-B Pro-Expert

Då har årets första buzzadorkampanj dragit igång. Den här gången har jag fått testa på tandkräm från Oral-B. Ni känner igen märket som ett som gör eltandborstar, eller hur? Nu har de även börjat tillverka tandkräm.


Oral-B Pro-Expert verkar inom alla de åtta områden som tandläkare undersöker mest. När du borstar tänderna med Oral-B Pro-Expert kommer du att uppleva en ny borstningsupplevelse allteftersom formulan börjar verka. Först kommer du att känna den korniga konsistensen. Det är polyfosfatkristaller som gradvis kommer att lösas upp. Din mun kan kännas lite torr. Det är helt normalt. Tandkrämen har en låg vattenhalt och de aktiva ingredienserna reagerar med vattnet i saliven vilket orsakar känslan av torrhet. Du kanske även märker att det löddrar mindre än med en vanlig tandkräm. Efter 5-10 sekunders borstande börjar tennfluoriden verka och belägger tänderna med en slät skyddande hinna.

 Oral-B Pro-Experts åtta fördelar har blivit kliniskt bekräftade i över 70 studier, vilket påvisar teknologins säkerhet och effektivitet.

Vi har testat denna nu ett par veckor och kan bara säga att vi trivs väldigt bra med den. Har bara hört gott från de av mina vänner som har fått prova. Värt att testa, helt klart!

Som buzzador får jag testa olika produkter och tjänster och sedan berätta om dem för mina vänner. Tror du att det här skulle kunna vara intressant att vara med på? Gå in på buzzador och bli en du med! 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!