14 apr. 2014

#Buzzadorkampanj - MrMuscle Anti-Kalk

Det var ett tag sedan jag var med i en Buzzadorkampanj, nu är det äntligen dags igen. Den här gången har jag förmånen att testa MrMuscles Anti-Kalk Spray. Tog äntligen tag i vår duschkabin som verkligen behövde rengöras. Jag har tidigare använt Cillit Bangs Active Foam och det har gett mycket bra resultat utan att behöva skrubba. Dock räcker en flaska inte till så mycket om det är mycket ingrott och det sticker i ögonen och doften är stark

MrMuscles spray kräver mer skrubbande, men doften är bättre även om det sticker lite i hals och ögon om man står i en duschkabin, men det är ju inte så konstigt då det är ett rätt litet utrymme du jobbar i. På duschstången och blandaren behövde jag inte ens skrubba utan det räckte med att skölja av.


Man ser tydligt skillnaden på genomsynligheten. ;) Jag gillar verkligen möjligheten att anpassa munstycket genom ett enkelt snäpp, från spray till skum och tillbaka igen.


MR MUSCLE ANTI-KALK
Bad- och duschutrymmen är extra utsatta för vatten och rester från kalk, tvål- och skönhetsprodukter. Kalkavlagringar är ofta envisa och svåra att avlägsna med hjälp av vanliga rengöringsprodukter. Med Mr Muscles nya koncentrerade formula kan du säkerställa att ditt badrum alltid är rent. Dessutom har produkten ett unikt DUO-munstycke som låter dig välja mellan skum- och sprayrengöring.

Skum - Eftersom skum lättare fastnar på vertikala ytor som till exempel dusch- och badkarsväggar, har du möjlighet att komma åt även svåra ytor och koncentrera rengöringen av envisa kalkavlagringar och tuff smuts.
Spray - Med sprayfunktionen får du väl fördelade droppar, både på stora och små ytor som till exempel speglar, toaletter och handfat.

 SNABBFAKTA
• Specialrengöringsmedel för badrummet
• Tar bort kalkavlagringar, tvål- och smutsrester.
• Unikt DUO-munstycke. Välj mellan skum och spray.
• Snabbverkande och enkel att använda
• Fräsch doft
• Gör skinande rent
• Förpackningsstorlek: 500 ml.
• Säljs hos: ICA, Coop och Citygross.
• Ca pris: 24,90 kr.

Som buzzador får jag möjlighet att testa olika sorters produkter och prata med mina vänner om dessa. Buzzadors idé bygger på rekommendationer från vänner, lite som mun-till-mun-metoden. Låter det som något för för dig? Anmäl dig här. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!