6 feb. 2011

Melodifestivalen 2011 - Deltävling 1

Ingen har väl undgått att Melodifestivalen har dragit igång. Redan diskuteras det vem som vinner i år, vem är sämst och vem är favorit. I år är det Rickard Olsson och Marie Serneholt som håller i mikrofonerna och tävlingen. Tycker de var helt okej, kanske något krystat i början, men de kommer nog igång till nästa vecka.

Startfältet var väl inte direkt något att hurra för måste jag säga. Helt otippat föll jag för Le Kid och Swingfly. De var lite annorlunda och söta på något sätt. Danny som gick direkt till finalen gillade jag inte alls. Men visst, den kanske kan slå utomlands, speciellt om folk gillar Justin Timberlake-kopior. Swingfly gick vidare till finalen men Le Kid åkte tyvärr ut.

De som gick vidare till andra chansen var Pernilla Andersson och Jenny Silver, de var inte dåliga, men heller inga höjdare. Pernilllas var nog snäppet bättre än Jennys. Dilba, Jonas Mattson och Rasmus Viberg var så trista att de knappt är värda att nämnas. Vet inte vad det är med dagens manliga artister och deras förkärlek för att sjunga i falsett. Någon som har någon idé?

Ang arrangemanget i övrigt tycker jag att Stormare och Nanne var rätt roliga ändå. Nanne är något av en favorit då hon har en skön humor och kan driva med sig själv, något som även Peter Stormare kan göra. De två utredarna var väl så där... *rodnar* Har inte ens brytt mig om att ta reda på vilka de är... :P

1 kommentar :

  1. Själv hade jag ingen direkt favorit... men Sofia hade 2 favoriter - Danny & Le Kid.
    Kram kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!