6 maj 2011

Den falska sanningen

Vad kul det var att höra vad ni egentligen trodde och inte trodde om mig! Så kul att jag antagligen kommer att göra något liknande igen. 

De flesta var ju rörande överrens om att jag inte kan spela fiol eller har konstsim som favvosport, detta är helt rätt. Jag ville spela fiol, men fick inte, utan fick dras med blockflöjten i lågstadiet. Nog för att jag gillar konstsim, men det är inte något jag aktivt väljer att titta på och har aldrig heller provat på. 

Konstigt nog var det även många av er som tror att jag INTE kan prata spanska. Vilket jag faktiskt kan... efter 5 års studier, ett utbyte med en skola i Nerja och höga betyg bör jag nog kunna säga en hel del på spanska. :P Och då inte bara, "Una cerveza grande, por favor". Utan mer sofistikerade meningar som "Yo tengo un coche que otras penser tener un corlor bonita", vilket förhoppningsvis betyder "Min bil har en färg som andra tycker är fin." :P

Se betygen från gymnasiet! :) vg och mvg minsann! :P
Jag kallades även Fnuttjulla eftersom jag på mitt första ridläger hade en häst som just hette Fnutte. Tyvärr kunde jag inte producera någon form av bevis för detta, så ni får ta mitt ord på det. 

Det som var helt fel och som INGEN gissade på var att jag blivit moster. Jag har förvisso en syster, men hon har inga som helst planer på att bli mamma inom de närmsta åren. :P 

3 kommentarer :

 1. *Thihi* Nå't rätt iallefall ;)
  /Kram från mg i ☼

  Svar...Ja,Bilens färg är finare än den andra mentholblå/gröna Saab har :)

  SvaraRadera
 2. ha ha ha, ja visst är det kul och se vad andra tror om en hi hi

  VAd kul att du kan spanska, jag tror jag var en av de som inte trodde du kunde det hi hi

  Ja det här var sååå kul och jag kommer också någon gång göra det här igen, jag had en liknade grej för länge sedan men det här var perfekt att lägga ihop som en berättelse :)

  SvaraRadera
 3. Det här är ju så roligt o det är baske mig supersvårt att gissa rätt;))
  kramizzzz

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!