30 juli 2011

Utvärdering av Tassimo T20

Nu lider testtiden av Tassimon via Buzzador mot sitt slut. Vi har valt att behålla maskinen, även om det i framtiden kommer bli mer av en lyxmaskin än varje-dags-kaffe-drickande. Det är ju trots allt rätt så dyrt att köpa Tdiscs till den. Men latte macchiatio kommer det nog alltid finnas hemma, för den där lite lyxigare koppen kaffe. :P Sååå gott! Plus att det är perfekt för de gångerna då man bara vill ha en kopp. Men ska man dricka mer blir det lite väl dyrt i längden.

De jag har bjudit har alla tyckt att det blivit väldigt gott kaffe och att den är väldigt smidig just för de gångerna man bara vill ha en kopp kaffe, eller lyxa till det med en cappuchino eller en latte macchiato. De flesta håller dock med om att Tdiscsen är lite i det dyraste laget för att användas till vardags.

Att vara Buzzador innebär att man provar produkter och bjuder på och berättar om dem för sina vänner. Bygger lite på the power of word och "skvaller"-principen kan man säga. :) Vill du också bli en buzzador?
Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är jakeline)

2 kommentarer :

  1. Jag har haft min Tassimo sen i vintras och tycker den gör helt okej kaffe. Gamla bryggarn åker bara fram om vi har många gäster hemma. Men fy 17 för mjölken! Jag gillar inte alls macchiaton, tycker mjölken är alldeles för söt! Tycker det är synd för det var mycket pga att jag ville kunna göra egen macchiato som jag köpte Tassimon. Fick ni med några roliga kaffesorter? Funderar på att besätlla hem lite nya sorter men kan inte bestämma mig för vad.

    SvaraRadera
  2. Vad spännande, som sagt helt perfekt om man bara vill ha sig en kopp, då kan det vara lite drygt att sätta på bryggaren;))
    kramizzzz

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!