27 juli 2011

Veckans Rubrik - Min vardagslyx

Veckans rubrik presenteras i samarbete med Fixa din bloggs forum

Min vardagslyx
Som småbarnsförälder blir man ganska bra på att ta vara på de där lugna stunderna på kvällen när barnen somnat. Lite egentid framför teven utan att ha en skrutta på ena armen och en storebror på andra som kräver uppmärksamhet är verkligen lyx i dagsläget. :P Lite ost och vin framför en trevlig film på tu man hand är heller aldrig fel.

Att gå på toaletten i fred är också en sällan förunnad lyx när man har små barn. :P Men toaletten kan ibland bli det enda stället där man faktiskt får vara i fred. Ett längre bad med en god bok är också vardagsly för mig. Lite skön musik och bubblor och jag är nöjd för någon halvtimme. :)

Att komma iväg på en längre promenad utan barnvagn med tjejkompisen är också en lyx på sitt sätt, eller en kväll på bilbingon. Att få vara vuxen och inte lektant samt mjölkcentral för några timmar är otroligt skönt vill jag lova. :) Man får ju inte glömma av att även om man är mamma först, är man även kvinna.

Att ligga och dra sig i sängen med båda ungarna och bara mysa när regnet smattrar mot fönstret är något som är otroligt lyxigt och så mysigt! Att få sova en hel natt är bara det en lyx i sig... :P

Vad är vardagslyx för dig? Fler som skrivit om vardagslyx, hittar du här.

2 kommentarer :

  1. Härligt ♥-e inlägg ...
    /Kraaaaaaaaam i ☼

    SvaraRadera
  2. Så sant så sant. Jag glömmer förstås aldrig den tiden när mina barn va små. All tid som man fick över va verkligen lyx. Men att oxå få mysa med sina barn är oxå lyx förstås =)
    Kram!!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!