17 aug. 2011

Man hittar grejor på landet...

I helgen var vi på landet för att röja lite. Vi har haft våra böcker stående därute och det finns en massa saker efter farmor som bara blivit liggandes på vinden, så nu var det verkligen dags att ta reda på och rensa ur vinden. Jag är ju väldigt förtjust i gamla saker, och skulle gärna bo i ett fint shabby chic't hem. Nu tycker inte mannen att det lantliga vita är lika fint som jag, så det är som det är hemma hos oss. En salig blandning. Men jag lyckades ändå få med mig några fina burkar hem för att dryga ut min kakburkssamling på hyllan i köket... :P
De nya burkarna är den beiga högst upp och Gunillas mazarinmassa. :) Lite buckliga och kantstötta men å så vackra. :) Hem följde även en gammal mjölspann som jag och syrran hämtade mjölk i hos grannen när vi var små och han fortfarande höll på med mjölkkor samt en emaljkanna. I am a happy chappie! :)


1 kommentar :

  1. Men lyckoiga du, vilka underbara burkar!!!!!!!

    Mjölkspannen....underbara minnen, ohhh vad det är roligt med gamla saker o har man sen turen att veta dess historia så är det ju ändå bättre;)
    kramizzzzz

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!