22 aug. 2011

Rönninge By

Igår åkte vi till Rönninge By. Vi har pratat om att åka dit ett tag nu, men det har liksom inte blivit av. Det var våra vänner M & C som tog initiativet. Vi har inte träffats sen lillasyster kom och det var ju verkligen dags nu. :P

Fler bilder finns som vanligt på dayviews.
Storebror fick rida häst för första gången och han var överlycklig! :) Bredare leende får man nog leta efter. Vi hade med oss mat, vilket visade sig vara ett smart drag då det tog evigheters evigheter att få mat från cafét. Tydligen hade de bara ett våffeljärn, och då toasten tog slut så valde alla våfflor, vilket då gjorde att det tog 45 min att få mat. Inte helt okej när man har hungriga småbarn. Så att ta med mat är ett hett tips. Ta även med något att sitta på, då det fanns väldigt få bord. 

Lillasyster sussade sött i vagnen medan storerbror och polaren E röjde runt. :) Det fanns ju massor att titta på. Inte bara djur utan även traktorer fångade killarnas intresse. Vi kommer åka dit fler gånger, helt klart. :) Storebrors ridtur var helt klart besökets höjdpunkt, men även att klappa på djuren var uppskattat. 

3 kommentarer :

 1. Mysigt med utflykt, man behöver sånt!
  Vilken stilig cowboy Éomer är, han passar i sadeln!

  Kram, Anneli

  SvaraRadera
 2. Oooo,va mysigt & tänk att få rida!
  Èo0mer är ju föör söt som Cowboy :)

  /Kram Kram

  SvaraRadera
 3. Såna där utflykter är härliga, barn o djur det är nåt speciellt;))

  Kramizzzz

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!