8 sep. 2011

Lita på rosa!

Är ju som bekant Buzzador, och den här gången har jag fått prova Vanish alla produkter. Tack för det Buzzador! (Läs mer om Buzzador här.) Vi har haft Vanish hemma ett tag redan tidigare, men inte provat hela sortimentet så jag blev så glad när jag fick veta att jag kommit med i kampanjen! Ni som har småbarn förstår nog varför! :) Det blir en del fläckar som behöver hårdare tag än bara tvättmedel.

Jag testade faktiskt chrystal white först, mest för att jag har en massa vita kläder med fläckar på som jag inte fått bort. Med bara pulvret i tvättmaskinen hjälpte det väl mest på de nyaste fläckarna, men med gnuggning och blötläggning så fick jag faktiskt nästa bort en av de fettfläckar jag fått på magen (jag har aldrig egentligen kunnat haft ljusa kläder då jag dräller... :P).

Visst, Vanish fungerar bäst om man tar tag i fläcken på en gång, tex lägger i blöt med medel eller gnuggar in på fläcken och sedan slänger in i tvätten, men nu när jag tagit för vana att ha en skopa/boll med Vanish i varje tvätt så vågar jag inte sluta... :P Ett plus är att de flesta av produkterna är parfymfria och alla är svanenmärkta. De som har parfym luktar inte mycket de heller. :)

Vill du också bli Buzzador? Klicka här (mitt användarnamn är Jakeline)! Vill du vinna en testpåse med Vanish Oxi Action? Håll utkik i bloggen!

2 kommentarer :

  1. Det där låter ju bra, har väl provat nån gång med gräsfläckar, men det blev faktiskt inget vidare resultat;) Jag kör med den berömda galltvålen istället;))
    kramizzzzz

    SvaraRadera
  2. Men vilken hög med grejer du fått! Jag älskar städ- och putspryttlar, de där vill jag också ha! Kan tänka mig att det är försent att få buzza de där men jag borde kanske ta och anmäla mig som Buzzador ifall de har nåt liknande i framtiden :-) Jag testade Chrystal white förra veckan när jag tvättade vår vita soffa och den blev som ny!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!