11 sep. 2011

AntiLice

Snart är hösten här och med hösttider kommer lösstider. Barn som lånar varandras mössor och kammar, hur många gånger man än säger åt dem, så gör de det i alla fall.

Då är det bra att det finns medel som AntiLice. Det behövs bara en behandling av AntiLice för att lössen och deras ägg ska försvinna. Smidigt som bara den. AntiLice dödar lössen och deras ägg på mekanisk väg och därför finns det ingen risk för resistensutveckling och medlet fungerar även på resistenta löss och ägg.

Medlet är till skillnad från andra hårlusmedel vänligt mot känsliga hårbottnar och passar särskilt bra till barn. Medlet kan användas från sex månaders ålder. AntiLice är ofarligt för miljön och inte brandfarligt.

Jag har fått prova på AntiLice eftersom jag är Buzzador. För att läsa mer om Buzzador gå in på deras hemsida och vill du också testa nya produkter och buzza om dem? Klicka här och gå med du med. Om du följer länken framgår det att du blivit rekommenderad av mig (jakeline).

Eftersom vi inte har löss i familjen så har jag AntiLice över! Vill du vinna en flaska? Håll utkik i bloggen, för snart kommer det en tävling!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!