28 nov. 2011

Adventsmys

Trots ösregnet igår (här måste vara det enda stället det inte kom lite snö på) så adventspyntade vi efter badet. :) Lite mer julkänsla nu.
Maken fixade även årets första julskinka. :) Riktigt smaskigt. Det vi har i vårt sovrumsfönster är en stor cylindervas fylld med fejksnö, glitter, julkulor och en ljusslinga. Tycker den är riktigt charmig och den har hängt med några år. Men till nästa blir det nog till att göra om och fixa nytt glitter. Lite roligare än en vanlig stake eller stjärna och var förut vårt variant av julgran. :) Storebror har tjatat om ljusslinga på balkongen så det har vi fixat också. Helst ville han ha en med flera färger som blinkade men där sa vi tvärt nej. :P

2 kommentarer :

 1. Bra där att det blev nej till färgade lampor på balkongen;))

  Den cylinderformade vasen är ju superfin, vilken rolig idé;))

  Kramizzzz

  SvaraRadera
 2. Heej, vad roligt att "se" dig igen. Haha ja men det blir ju sådär att även om man tycker om en blogg så glömmer man bort att kika in sålänge den inte ligger under favoriter så man blir påmind när nya inlägg skrivs. Så blir det för mig iallafall haha. Jag ska lägga till dig där direkt också!

  Gud så fin bloggen är med all "julighet", så stämningsfull!
  Ja ljustältet är himla smidigt. Bra om man vill klippa ut grejer efteråt i CS el liknande. Men det är dryyygt att få bakgrunderna skrynkelfria så än så länge har jag mest fotat för att klippa ut i redigeringen. Men ljuset blir jättebra (även utan lamporna), det kommer liksom inte in någe gult där i :) Fast nu till jul gillar jag gula bilder, det blir ju så stämningsfullt hihi.

  Vasen ser superfin ut!

  Oj så långt det blev, sorry.
  ha en mysig kväll,
  kram kram
  Linda

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!