5 nov. 2011

Lösning på datorproblemet

Som bekant fungerar inte min lillplutt till dator riktigt som den ska längre och jag har funderat på lösningar hit och dit... Ny dator, kanske? Men, maken som egentligen inte använder sin laptop så mycket längre, kom på att han skulle klara sig med en surfplatta istället, för det är det enda han gör egentligen, surfar runt lite på diverse spelsajter och sådär, och tittar på film. Inte som jag då, som skapar både det ena och det andra kreativa. Så sagt och gjort, kollade över finanserna och kom fram till saker att dra in på (typ halvonödiga kalsong- och strumppernumerationer) och vips så fanns månadskostnaden där. Dessutom billigare än om jag skulle ta en ny dator. :) Smutt va?

Mamma jakeline är i alla fall nöjd. :)

(för vet ni hur svårt det är att pilla med html-koder och grejer när man inte ser hela fönstret för man har för liten skärm på datorn?! :P Och förminskar man ser man inget för man är halvblind... Vilket man iofs kanppt gör ändå, för det redan är så pluttigt. Men, det verkade som ett smart köp just då, för 2½ år sedan. Liten och smidig, ni vet...)

2 kommentarer :

 1. Visst är det smart när man kan flytta runt datorerna efter behov. Jag fick ju sonens bärbara och han min stationära...
  (tips, om ni har så rota fram en gammal extraskärm och koppla in så har du gott om utrymme att pyssla på vid behov!)

  Jo, när M ska välja surfplatta så kan du hälsa att jag säger att Archos inte är värd pengarna, välj något annat... Jag har 101'an.

  Kram! ♥ Anneli

  (ps, vaaarför har du captcha aktiverat? ;-)

  SvaraRadera
 2. Ja du det är ett gissel med dessa datorer, kameror o mobiler, ujuj vilka "problem" man skaffar sig;)))

  Mina problem just nu är kameran o laptop eller inte laptop o jisses vad jag känner mig velig;))

  kramizzzz

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!