4 nov. 2011

Fråga kolon...

Jag har funderingar på att byta adressen till bloggen till mammajakeline istället för me with peanuts. För jag vill ju ändå att bloggen ska förbli mer än ego-blogg än en barnblogg om man så säger. Vet inte vad som blir smidigast, att jag helt enkelt byter ut adressen och hoppas att folk hittar mig, eller om jag gör en ny blogg, men exakt samma innehåll, men ny adress och sedan hänvisar under en period här i bloggen till den nya... Eller ska man helt enkelt låta det vara som det är för att göra det lätt för sig?

Tankar på detta?

3 kommentarer :

 1. Hmmm...Jag personligen tror på det att hänvisa besökarna vidare Om du väljer att ändra såklart *thihii*

  /Kram pårej!

  SvaraRadera
 2. Tycker att den här bloggen är så fin, så jag tycker du ska behålla den, men byta namn om du vill;) Ingen fara, vi hittar dig, det är såna här gånger det är så bra att ha sina bloggarvänner samlade i en lista på den egna bloggen......men jösses, har tappat namnet vad det heter, ujuj, det beror nog på att klockan är mycket;))
  kramizzzzz

  SvaraRadera
 3. Skulle jag nu flytta/byta adress, kommer den se likadan ut. Men, kommer ändå julpynta den till första advent... :P Hmm... kanske dags att börja pilla på nya bakgrunder och headers redan nu... :P

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!