3 nov. 2011

Min man - Blomsterräddaren

"Bara för att jag älskar dig", sa han och ställde ner två garderobsblommor på bordet. Eh? Vi har blommor, massor med blommor. Vi har inte plats för fler blommor, egentligen.
"De skulle liksom kastas, och jag vet att du gillar blommor," var hans kommentar. Men nya fräscha blommor, som dessutom var gratis, inkl krukor tackar man väl inte nej till? Eller? :P De har i alla fall nu på morgonen fått flytta in i sovrumsfönstret tillsammans med fina lampan som äntligen fått ett hem. Jag trodde inte att den skulle få plats (dumt att testa innan man drar förhastade slutsatser), men den "fits like a glove".

Se så fint det blev! 
 Varför det ligger ett par kallingar där och annat jox, får ni fråga maken om... :P Hade förstås varit kul med lite nya gardniner, men snart är det dags för julgardinerna, så kanske jag kan önska mig nya gardiner i julklapp... :P Fint blev det i alla fall. Den halvdöa aurelian har fått flytta ut, och väntar just nu på att vardagsrumsfönstret ska bli fritt från övervintrande tomat- och gullbärsplantor. Tomaterna börjar bli mogna nu! Äntligen! :P

5 kommentarer :

 1. Helt klart snyggare med lampa och nya blommor än kalsonger i fönstret! :-D

  SvaraRadera
 2. Wow...Vilken skillnad :)
  /Kram Kram

  SvaraRadera
 3. Före -Livat värre ;)
  Efter -Tjusigt!
  Frugan min har också fixat med gardiner. beställde 4 nya uppsättninar, och fick dom i 4 helt olika längder. hon var iiinte glad :)

  SvaraRadera
 4. Måste tillägga att det står faktiskt en lampa bakom gardinen och gömmer sig... :P Fast jag hade glömt att tända den.

  SvaraRadera
 5. Meeeen så fint det blev i fönstret;))

  Garderobsblommor är såååå tacksamma o lättskötta, jag har en stor som står på golvet, utan direkt "fönsterljus" o den växer så det knakar;)
  Inte blir den ledsen om den blir utan vatten heller;)
  kramizzzzz

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!