11 dec. 2012

The great unknown...

Vi hade en väldigt produktiv helg. Började med julfest med jobbet på fredagen. Mycket trevligt. Jag vann julsångstävlingen och alla visste att jag ska sluta. I lördags började vi så smått titta på vad som finns i förrådet, och på söndagen gick vi upp tidigt då vi ändå hade tvättstugan och började röja och slänga en massa. Känns bra att vara ute i god tid faktiskt. Nu är förrådet i princip tomt, gamla vagnen ligger ute till försäljning (500 kr hämtas i Rimbo, om någon är intresserad), och massor av barnkläder ska fotas och läggas ut till försäljning. Jag har massor av kläder upp till strl 74 som ska säljas om någon är intresserad.

Det har verkligen sjunkit in att vi faktiskt ska flytta nu. Jag har sökt mitt första jobb i Söderhamn. ;) Får se vad som händer med det. Sonen pratar mycket om vårt röda hus och undrar när vi ska köpa hund. Han och hans elefantminne som dyker upp ibland, alltså. ;) I något svagt ögonblick har vi nämligen sagt som svar på hans tjatande om en ny hund att vi ska köpa det när vi flyttar till hus. Vilket vi alltså ska göra nu. Hans första kommentar på att vi ska flytta till hus var: "Ja! Då kan vi köpa hund!", men det här vanliga med att spola efter man har varit på toa, det kommer man aldrig ihåg, inte. ;)

Nästa vecka kommer de från hyresvärden och besiktigar lägenheten, känns något läskigt, för vi har inte möjlighet att vara hemma, men jag tror inte att vi blir betalningsskyldiga. Den nya hyresgästen får säkert nya fina tapeter och uppfräschat, för det är på tiden! ;)

En bild från i fredags. :)

3 kommentarer :

 1. Härligt & sååå vackert foto/Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Men, ska ni flytta?! Det har jag helt missat. Spännande! Nu måste jag läsa ikapp bloggen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, i mitten/slutet av februari så bär det av norrut. :)

   Radera

Tack för din kommentar!