23 feb. 2013

Packa i och packa ur...

The story of my life... ;) Känns inte som man gjort annat än att städa, packa i och sedan packa ur igen. ;) Men nu är iaf nycklarna till lägenheten inlämnade, lägenheten genomskrubbad och hela familjen på plats i Söderhamn. Så skönt! I processen har jag dessutom hittat lådor med grejor som jag nog inte har kikat på sedan jag flyttade hemifrån för typ 8 år sedan. Alla min gymnasiegrejer till exempel. Jag gick ju media på gymnasiet så jag hittade en massa gamla svartvita snygga bilder jag tagit och framkallt själv exempelvis. Plus alla anteckningar från Photoshop-lektioner, Illustrator och Pagemaker. Tänk att de där kunskaperna sitter någonstans där bak i hjänbalken och skräpar. Roligast var iaf bilderna. Ska försöka scanna in dem någon dag.
Tänk vad smal man var på den tiden. ;) Innan sambokilon och ungar. ;) Tror att det är Veronica som tagit bilden. 
I torsdags jobbade jag alltså min sista dag. Känns vemodigt att lämna ett ställe man varit på så länge och en arbetsgivare man varit anställd hos ännu längre. 12 år har det hunnit bli. Och på måndag börjar jag ett nytt kapitel. Hade ju tänkt mig lite "ledigt", men icke. Lika bra att köra på när man har ångan uppe. ;)

Från fina kollegorna fick jag rosa champagne, cupcakes och en rolig bok om idiom på engelska och svenska. :)

Från arbetsgivaren fick jag en fin bukett blommor, ett presentkort på Åhléns och ett fint rekommendationsbrev. Av arbetsplatsen fick jag en stor garderobsblomma med snygg kruka. Bara för att jag råkade glömma våra blommor ute över natten förra helgen och de flesta då dog. ;) Perfekt!

En tråkig nyhet, förutom de döda blommorna, är att dottern har ramlat ner på laptopen så skärmen har spruckit. Tror tyvärr att det är dags att investera i en ny.

1 kommentar :

  1. Skönt att vara i Söderhamn förstår jag :)
    Hihi sååå fiint foto på dig!Näe,stackars tös & trist på "lappisen" Ha en skön Söndag/Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!