1 mars 2013

Slut som artist

Den här första veckan av utbildning på nya jobbet har verkligen tagit på krafterna. Det är så mycket att hålla reda på och så många olika system att lära sig, för att inte tala om vart man hittar vilken uppgift man vill ha reda på. Men det ska nog gå bra vad det lider. ;) Känner mig i alla fall rätt mosig nu så här på fredagen, men trivs i gruppen och det verkar som om folk har kul på jobbet i alla fall.

Jag skickade in mitt bidrag till novelltävlingen igår. Det blev novell nr 1, för jag har inte hunnit klart med tvåan ännu. Får se om jag hinner knyta ihop säcken ikväll, för då slänger jag nog iväg den med, för jag läste att man fick skicka in fler bidrag, dock har den drivit i väg lite och är inte lika erotisk som jag anser att ettan är så... Det slutar kanske med att jag publicerar den här i bloggen istället. ;)

Nu ska jag plantera mig i soffan igen och vara lite social med maken. Imorgon ska jag försöka packa upp lite till och ordna till här hemma så att jag kan bjuda på fler bilder från vårt nya hem! Än så länge känns det något temporärt och vi har inte helt bestämt oss på hur vi ska möblera osv. Vi har dock kommit överrens om ett tema, och det är lila. Vi köpte fina nya lila gardiner till vardagsrummet (som dock ännu inte kommit upp), har lila mattor i köket och kommer fortsätta föra in lila detaljer i resten av huset. Bra med ett genomgående tema känner jag. Vår önskelista är just nu rätt lång. En kökslampa skulle sitta fint exempelvis, en mindre säng, en lila matta, helst rund till vardagsrummet, lila kuddar och plädar... Så har ni vägarna förbi, köp något fint lila och kika in på en kopp kaffe vetja! :)

Väl bekomme!

2 kommentarer :

  1. Härligt att du trivs i gruppen :)
    Sååå spännande med novellerna hihi Håller tummar för dig/Kram från mig i Vårsolen!

    SvaraRadera
  2. Va skönt att det känns bra på nya jobbet. Det ska bli roliht o se bilder sen. :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!