12 maj 2013

Pimp my altan

Eller, man tager vad man haver... Från att ha bott i lägenhet med en relativt liten balkong bor vi nu med uteplats på både framsida och baksida. Vi har sedan tidigare ett caféset med två stolar, så fick vi ett till av snälla svärfar, men det räcker ändå inte... ;) Vårt gamla köksbord har fått flytta ut under tak på altanen och så har ljusslingan kommit upp. Istället för en gammal ljuskrona så har vi hängt upp fina lyktor i en klase ovanför bordet. Men vi behöver fler lyktor helt klart. Och kanske ett annat sorts snöre. Tanken är att det ska bli minst 8 lyktor till över bordet så att det blir ett hav av lyktor, samt en till/eller ny ljusslinga runt om i taket. Infravärmen har också kommit på plats så det är riktigt varmt och gott när solen börjar gå ned.

Har varit hemma med sjukliga ungar nästan hela veckan. Jobbade bara måndag och torsdag, men de verkar vara på bättringsväg nu. Hostan har gett med sig till större delen så jag hoppas på en full jobbvecka igen. Det är ju min tur att bjuda på onsdagsfika, så det gäller att ta fram bagarkunskaperna. Man vill ju imponera lite på sina nya kollegor. ;)

Vi köpte även en ny fin gasolgrill i veckan. Den var så billig att vi inte kunde låta bli. Maken hade lite extra cash efter att ha hjälpt en polare så för 500kr fick vi en fräsch och stor landmanngrill.  We like.


Så nu njuter vi riktigt av vårens varma dagar och kvällar.

1 kommentar :

  1. Såå mysigt & fint :)
    Waooo härligt med sådan grill & så go maten ser ut/Kram Annmi

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!