19 maj 2013

Plötsligt händer det...

(inser att jag nog kommer ha samma rubrik i kidsens blogg också... men va fan. Det kostar att ligga på topp! ;))

Först trodde jag att det var något nytt par som flyttat in i mitt huvud, men så insåg jag att det var min vampyr och hennes skapare som stökade runt igen. Det var ett tag sedan! Men gud vad kul tänkte jag och började plita ner scenen som spelades upp i mitt huvud gång på gång, medan ungarna hoppade på sin nya studsmatta hemma hos farfar. :) 

Fortsatte även när vi kom hem igen, medan maken grillade och tyckte jag var osocial som satt inne framför datorn, så då flyttade jag ut till altanen istället. ;) Rätt skön dag idag måste jag säga. :) 


Avslutade med lite lekparkshäng med ungarna som dragit dit efter middagen och så nu lite datortid igen. Lillasyster fick jag att somna i sin egen säng för första gången på en evighet eller så. Kan förvisso ha att göra med att hon bara sovit typ en halvtimme idag, men iaf. Rätt gött ändå med tanke på att hon allt som oftast somnar i mitt knä på soffan eller i vår säng. Baby steps... Hon säger ju rätt ofta själv att hon är en "Tor sej" som inte alls behöver blöja eller kan göra allt helt själv, men mja, jag vet inte så noga ännu. ;) (läs mer i ungarnas blogg)

1 kommentar :

  1. Hihi Låter spännande med Vampyr :)
    Härliga bilder/Kram Annmi

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!