8 juli 2013

And the winner is...

Ja, det var ju inte direkt någon tävlan med bara en tävlande! ;) Men jag säger i alla fall grattis till
"Jag är dock inte mer än 17 år, så kan endast tipsa om ungdomsböcker, men bara för de är skapade för ungdomar behöver det inte betyda att en vuxen inte skulle kunna läsa dem. Jag skulle vilja tipsa om "Förr eller senare exploderar jag" / "The fault in our stars", original titel, av John Green. Den handlar om en 16åriga Hazel Grace som är dödssjuk i cancer, och en pojke hon möter, befriad från cancern men med endast ett ben. Boken handlar om cancern, deras relation och deras favoritboks författare. Dock så är det inte själva handlingen som är sådär helt underbar fantastisk, utan själva sättet boken är skriven på. Jag kan inte riktigt beskiva det, då det är helt obeskrivligt fantastiskt. ;) Det är djupa ord, och så vackert formulerade. Så detta är en bok, jag verkligen tycker du borde läsa!  
Från Storytels skulle jag väldigt gärna vilja ha "Eld" av Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg. Jag läste nyss första delen, "Cirkeln" och är helt fast. Lever dock som en urfattig student och har för tillfället inte råd att köpa "Eld", så det hade varit trevligt. :)"
Tack för tipset Celina! Det låter absolut som en bok som jag kommer att läsa! Engelsforstrilogin gillar jag med! Har skrivit om dessa här. Det kommer ett mail med länken till Storytel!

Missade du tävlingen? Du har fortfarande chansen att få en valfri ljudbok! Kommentera här eller maila vilken bok du skulle vilja lyssna på! :)

2 kommentarer :

 1. Missade tävlingen.. men torka aldrig tårar utan handskar 2 skulle inte vara så dumt :-)

  kram

  SvaraRadera
 2. Grattis Celina :)
  Jag har totalt missat denna tävlingen ju...
  Hm...Kommer inte på någon boktitel nu men vill gärna vinna en barnbok hihi
  /Kram Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!