1 juli 2013

#buzzadorkampanj : Storytel

Så var det äntligen dags för en Buzzadorkampanj igen. Den här gången ska jag testa Storytel, en app som låter dig streama (eller ladda hem) ljudböcker till dator eller smartphone, i en månad. Valde Gardells Torka aldrig tårar utan handskar 2: Sjukdomen. En bok som jag ändå har tänkt att köpa och läsa.

Vill du ha chansen att lyssna på en gratis ljudbok? Ge mig ditt bästa boktips i kommentarerna, glöm inte att ange din epostadress och vilken bok i Storytels utbud du skulle vilja "läsa". 3 vinnare kommer dras! (Du förbinder dig inte till något abonnemang och ingen uppsägning krävs.) Tävlingen pågår till söndag den 7 juli! 

Att vara buzzador innebär att man får prova på och tycka till om olika produkter och sedan berätta om dessa för sina vänner. Det är jätteroligt! Är detta något för dig? Klicka här och gå med du med. Ange gärna mig, jakeline, som din tipsare! :) 

1 kommentar :

 1. Jag är dock inte mer än 17 år, så kan endast tipsa om ungdomsböcker, men bara för de är skapade för ungdomar behöver det inte betyda att en vuxen inte skulle kunna läsa dem.
  Jag skulle vilja tipsa om "Förr eller senare exploderar jag" / "The fault in our stars", original titel, av John Green. Den handlar om en 16åriga Hazel Grace som är dödssjuk i cancer, och en pojke hon möter, befriad från cancern men med endast ett ben. Boken handlar om cancern, deras relation och deras favoritboks författare. Dock så är det inte själva handlingen som är sådär helt underbar fantastisk, utan själva sättet boken är skriven på. Jag kan inte riktigt beskiva det, då det är helt obeskrivligt fantastiskt. ;) Det är djupa ord, och så vackert formulerade.
  Så detta är en bok, jag verkligen tycker du borde läsa!

  Från Storytels skulle jag väldigt gärna vilja ha "Eld" av Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg. Jag läste nyss första delen, "Cirkeln" och är helt fast. Lever dock som en urfattig student och har för tillfället inte råd att köpa "Eld", så det hade varit trevligt. :)

  jag_celina@hotmail.com

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!