30 juli 2013

Kommit av mig...

Typ med allt, känns det som. Jag tyckte ju att det var en bra idé att gå upp på heltid när tillfälle gavs och nu känns det som om man inte hinner med så mycket mer än att sova och jobba. Ingen läsning, knappt något skrivande och definitivt inget tränande. Den lilla tiden man har över tillbringas i största mån med barnen så klart. Visst det är väldans bra för plånkan att jobba heltid, och så länge tiderna inte krockar med makens och dagistider så är allt frid och fröjd, men annars blir det en hel del stressande. Man har ju inget 8-17 jobb längre liksom. Jaja, det ger sig. :)

I söndags hade vi i alla fall en riktigt mysig dag med bad och bus hos farfarn och sedan middag på Växbo Krog. Läs mer om det i barnens blogg. :)

3 kommentarer :

 1. Härlig Söndag med bad & bus ...
  Ska kika in i barnens blogg men innan får du en Kraaaaam/Annmi

  SvaraRadera
 2. Vad har du för arbetstider nu när du jobbar heltid? Förstår att det går åt mer tid men det är ju bra att prova på ändå, för då vet du ju sen vad som passar dig bäst. Du kanske får gå ner igen sen om det inte fungerar i längden. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har ju öppet mellan 7 och 20 så allt däremellan och oftast 8:30h. Visst jättebra för plånboken, vilket vi verkligen behöver just nu. men min tjänst är fortfarande på 75% så jag kommer nog gå ner i tid i september igen. Men det ska gå runt i övrigt också.

   Radera

Tack för din kommentar!