22 sep. 2013

En dag i stallet

Blev det idag. Skönt att komma bort lite, trots att maken och barnen inte skulle vara hemma. :) I fredags hade jag ju barnen med i stallet, kanske inte den smartaste idén en fredagkväll, men det var ett jäklarns tjat och ska den ena få följa med, ja då måste man helt enkelt ta med sig den andra också. Inte så mycket val. Läs mer här.

Idag började vi med att mocka och fixa hö och matlådor till Nikki, för att sedan rida ut på en ny skogsväg innan vi tränade på volten. Vi pratade om övningar jag kan göra för att träna både mig och honom. Man är ju lite ringrostig om man säger så, men det går bättre och bättre för varje gång. Idag red vi serpentiner i trav, åttor för att mjuka upp Nikki och så pratade vi om skänkelvikningar. Igen. ;) Sedan började det tyvärr regna, men det blev väl en tre timmar i stallet varav cirka en timme till häst.

Igår var jag ute och gick en timme med jobbetSandra. Hittade en fin antikaffär här i området som tydligen hade loppis. HUR mycket fint som helst. Jag skojar inte. Ta denna soffa tex. Den skrek på mig!


Dessvärre så passar den inte alls in med det övriga möblemanget här hemma, men när jag köper en herrgård så ska denna, eller iaf någon liknande, stå i min boudoir. ;) Drömma går ju... Känns i alla fall bra att ha kommit igång att röra på sig igen. :)

1 kommentar :

  1. Wow vilken fin soffa! :o Den vill jag ha.

    Kul att läsa när du är i stallet tycker jag. Där jag har tolle rider ingen förutom nåt barn ibland och ffa ingen som tränar. Så jag är väldigt glad att få läsa om dina häst-dagar. :) Inspirerande!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!