14 sep. 2013

It's official

I'm a horsewoman! 


Idag red vi ut en sväng, kollade omgivningarna lite. Bara i skritt, men det känns i alla fall i benen. ;) Så kul när man känner att hästen jobbar med en och svarar bra på bettet. 

6 kommentarer :

 1. Svar
  1. Ja, igen... så där efter 13 år. ;) Grannen har tagit över sin mammas häst och behöver medryttare, så jag kommer rida 1-2ggr i veckan i alla fall. :)

   Radera
  2. Okej, va kul. :) Härligt att du kan ta dig tid, då kanske jag kan få arslet ur vagn också. Du får se till att skriva om dina turer här så att jag får lite pepp också.

   Radera
  3. Hehe jag har ju fått som uppdrag att rida mest på volten då jag är den mest erfarna av medryttarna. Blir till att googla skänkelvikningar och annat dressyrigt. ;) Men när jag rider ut lovar jag att beskriva utförligt! Du som har egen häst borde ju komma ut en hel del, egentligen! ;) Blir en till två ggr i veckan tror jag... beroende på schema

   Radera
  4. Nämen jag menar alla pass, oavsett uteridning eller bana. :) Jag tränar också mest just nu. Kondition varje pass i kungens sommarhage och sen brukar det bli lite balans och styrka på banan en stund. :) På låg nivå, vi är båda under igångsättning kan man säga. :p

   Radera
 2. Oooo Underbart :)
  /Kram Annmi

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!