9 juni 2014

Härliga helg!

Lördagen bjöd på utflykt till Furuvik med familjen Ör. Trots vädret såg lite halvtrist ut när vi åkte hemifrån så var det soligt och fint när vi väl kom fram. Tittade på djuren, åkte lite karuseller och diggade till Sean Banan. Dagen avslutades med lite mys hemma hos dem.


Igår fick jag egentid medan maken var iväg på ett litet extrajobb och han tog med sig barnen till fam Ör igen. Passade på att städa och skriva lite. Det går bra med skrivandet nu. Jätteroligt. :) Får även snart mitt första författararvodet. Härligt. Mer om det i min skrivblogg.

Vår lilla täppa har fått lite fler blommor och plantor. Nu kan vi stoltsera med tomatplantor, tobaksplantor, amerikanska blåbär, ormbunkar och dahlior. Hoppas även att de klängväxter och sommarblomster jag kastat ner som fröer ska kika upp. En salig blandning med andra ord, precis som jag vill ha det. I höst blir det till att sätta lite vårlökar och annat skojsigt på framsidan.

Nu ska jag passa på att njuta av min sista "lediga" vecka innan sommarjobbet börjar. Kul att måndagen börjar med åska... Men, det ger mig möjlighet att sitta och skriva utan att känna behov av att vara ute och få sol på mig. ;)

2 kommentarer :

Tack för din kommentar!