2 nov. 2014

#matkassebuzz Linas Matkasse - #buzzadorkampanj


Den här veckan har vi haft förmånen att få testa på Linas Matkasse tack vare Buzzador. Fem middagars matvaror, levererade ända fram till dörren. Hur skönt är inte det när man är en småbarnsfamilj med en pendlande förälder? Man behöver visserligen ha lite basvaror hemma, men det går alltid att improvisera, och det var inte mycket vi har behövt köpa till.

Vi valde Originalkassen, fem middagar för fyra personer. Veckans meny var:

  • Ugnsbakad lax med sojavinägrett, pak soi och lime
  • Senapskryddad pannbiff med coleslaw på rotselleri och äpple
  • Grekisk fläskkarré med tzatziki och medelhavssallad
  • Pollo alla Cacciatore med papardelle
  • Mexikans grönsakspizza med tacotopping
Det vi uppskattade var att man får nya idéer på maträtter och kombinationer som man själv kanske inte hade tänkt på. Att få maten levererad till dörren var verkligen ett stort plus. Även om recepten är för fyra så har vi fått mat över till matlådor. 

Kassen levereras varannan vecka och det är lätt att byta mot någon av de andra i utbudet. Originalkassen kostar 799 kr, och det kan kanske verka lite dyrt, men allt i kassen används och gör att man inte behöver slänga något och det är något väldigt positivt tycker jag. Det är bra råvaror, mycket kravmärkt eller ekologiskt. Så jag tycker att det är värt de pengarna. Bara att slippa planera mat för en vecka är guld värt! 

Jag är buzzador och får testa produkter mot att jag bloggar och delar med mig av vad jag tycker. Låter det intressant? Klicka här och gå med du med! 

1 kommentar :

Tack för din kommentar!